Μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Προτύπων CEN/TC312

Member of Global Solar Certification Network

Χασιώτη 5 Πόρτο Ράφτη

Αποθήκη Βύρωνος 82 Πειραιάς
Εργοστάσιο Χίου Λεωφόρος Νατο Ασπρόπυργος

Δευτέρα - Κυριακή

9:00 με 21:00

Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Προτύπων CEN/TC312

Member of Global Solar Certification Network

Με τον παρουσίαση αυτή σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία παροχής ενεργειακών λύσεων NEWton Solar Systems. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 από τον Μιχαλόπουλο Παναγιώτη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχο Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το London Metropolitan University.

Ο ιδρυτής της εταιρείας εργάζεται στο χώρο παροχής ενεργειακών λύσεων από το 2002, σαν υπεύθυνος παραγωγής και προμηθειών εταιρείας ηλιακών συστημάτων. Σήμερα ως ιδιοκτήτης της εταιρείας NEWTON Thermal εργάζεται με σκοπό να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις παραμένοντας στον χώρο, αξιοποιώντας την εμπειρία που έχει αποκτήσει.

Η εταιρεία είναι ένα κατάστημα στο χώρο του εμπορίου, με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικές λύσεις σε προσιτές τιμές για τον καθένα. Με την κατάλληλη επιλογή των συνεργατών μας, μπορούμε να προσφέρουμε ότι ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής και όχι μια ακόμα συσκευή που απλώς θα κάνει μια εργασία. Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία, κάτι που πρέπει να καλλιεργήσουμε ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές συνθήκες που όλοι βιώνουμε καθημερινά.

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!!!

Ιστορία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 από τον Μιχαλόπουλο Παναγιώτη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχο Μάστερ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το London Metropolitan University.

Η NEWton Solar αποτελεί ένα τεχνικό γραφείο στον Πειραιά το οποίο δραστηριοποιείται στον τομέα συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, όπως είναι τα ηλιακά συστήματα και λέβητες αερίου, αντλίες θερμότητας, αναλαμβάνει τη μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών έργων, εργασίες σχετικές με συστήματα θέρμανσης και ψύξης και πολλά ακόμη.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή άριστης ποιότητας, μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τα προϊόντα που διαθέτει και την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες της, καθώς επίσης και η συνεχής βελτίωση και κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες. Προτεραιότητά μας είναι η κατανόηση των αναγκών της αγοράς, με απώτερο σκοπό την προσφορά λύσεων για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και κτίρια, οι οποίες θα οδηγήσουν σε σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.   

Για την θέρμανση σας :

Στην NEWton Solar θα σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης, ιδιαίτερα οικονομικές, που ταυτόχρονα είναι και ενεργειακά αποδοτικές. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες θέρμανσης στον κόσμο και διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να σας προσφέρουμε λύσεις για την κατοικία σας ή για οποιαδήποτε νέα κατασκευή, που θα βοηθήσουν στην ενεργειακή αναβάθμιση και την εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου. Λειτουργούμε βάσει του σύγχρονου κανονισμού για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων Κ.Εν.Α.Κ. 

Στα ηλιακά :

Διαθέτουμε τους ηλιακούς θερμοσίφωνες Sammler σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες Sammler είναι πιστοποιημένοι σε Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους φορείς.

Για τον Κλιματισμό σας:

Διαθέτουμε κλιματιστικά για κάθε απαίτηση και εφαρμογή, από τον κλιματισμό ενός δωματίου έως τον κλιματισμό ενός κτιρίου. Εμπορευόμαστε συστήματα κλιματισμού των μεγαλύτερων οίκων  

Για την περιοχή των Αθηνών, οι τιμές είναι με τοποθέτηση